De Industriepijp die van Jiangsuhuacheng Bedrijf maken

Huacheng is de No.1 fabrikant voor hoogte - de pijpen & de buizen van het kwaliteitsstaal in China.

Sales & Support
Vraag een offerte aan - Email
Select Language
Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis

Jiangsu Huacheng Industry Pipe Making Corporation

Van Goede Kwaliteit naadloze staalbuizen te koop
Van Goede Kwaliteit Naadloze Koolstofstaalbuis te koop
Huacheng is een zeer integere onderneming daarom onze hoogste kaderfuncties op in huacheng sinds jaar 2006 vertrouwen, huacheng helpt ons om de markten te winnen!

—— Europen Tube Co Ltd

Dank voor HC-snelle het van de Pijp levertijd en goede kwaliteit die ons dit eigenlijke de invoerproject winnen helpt en diep vertrouwen van onze cliënten krijgen.

—— Ormat Israel

Het is goed om met Huacheng bijna 11 jaar samen te werken, hebben zij zeer goede buizen en de professionele dienst!

—— Benteler German Tube & Pipe

Ik ben online Chatten Nu

Jiangsu Huacheng Industry Pipe Making Corporation

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Jiangsu Huacheng Industry Pipe Making Corporation
Kantoorgebouw

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt:Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken:HUACHENG STAAL
Aantal werknemers:1200~1300 mensen
Jaarlijkse omzet:US$ 180 miljoen - US$ 250 miljoen
Opgericht Jaar:1997
Export pct:70% - 80%

 

Co. van de de Industriegroep van Jiangsuhuacheng, Ltd is een particuliere onderneming in 1997 wordt opgericht, rangschikkend onder de top 50 industriële onderneming van Zhangjiagang-stad die. De groep heeft kapitaal van 109.2 miljoen Yuans met vast geregistreerd - de activa van 200 miljoen Yuan.There zijn meer dan 1300 mensen die in het bedrijf werken die een gebied behandelen van 650.000 vierkante meters, onder wie 32 technici midden of hoog niveau van deskundigheid bezitten. De Huachenggroep concentreert zich bij productie en de marketing van staalbuizen en de productietechnologie van de staalpijp, materiaal, thermische behandelingsfaciliteiten en ander goed ontwikkeld productie, kwaliteitscontrole en inspectiemateriaal nationaal geconcentreerd.

 

De producten zijn charactered door zijn talrijke types, volledige specificaties en hoog - kwaliteit, zoals midden en hoge drukboilerbuizen, de buizen van het legeringsstaal, vloeibare buizen, de buizen van de hoge drukolie, aardolie barstende buizen, precisie heldere buizen, het staalbuizen van de aardolieopsporing, schipbuizen, mechanische buizen, autobuizen, directe naad gelaste buizen, lassen-getrokken buizen, meubilairbuizen, gegalvaniseerde loodbuizen, de verschillende buizen van het vormstaal, totaal toevoegend aan dozens categorieën en meer dan 3000 types, die overeenkomstig internationaal geavanceerde nationale norm, de industrienorm en ondernemingsnorm kunnen worden veroorzaakt, of volgens technische prestaties hoger dan dat van standaarddefinitie die door speciale technisch wordt ondertekend overeenkomst om aan de behoefte van custormer, of overeenkomstig geavanceerd niveau van buitenlandse die norm te voldoen door de markt, zoals ISO, ASME, API, EN, JIS wordt vereist, een goed beeld thuis en aan boord te vormen. De groep heeft de krachtige nationale verkoopgroei vele jaren, gehandhaafd en stabiele samenwerkingsverhouding op lange termijn met de Auto van Tchang-tchoun No.One, de Automobiele, Amerikaanse Algemene Motor van Shanghai in auto-industrie, Lanzhou Electric Power in de elektriciteitsindustrie gevestigd.

 

De groep heeft zijn producten aan meer dan 35 landen verkocht en de regio's in Midden-Oosten, Europa, Zuidoost-Azië en Afrika, wher de cliënten benoemen ons als hoogte - basis van de kwaliteits de materiële levering.

Momenteel, heeft de Groep jaarlijks 100.000 van koudgetrokken naadloze staalton buizen, 50.000 ton van het precisiestaal de buizen, 50.000 ton koudgetrokken precisie gelaste buizen veroorzaakt, 60.000 ton de koudgetrokken speciale van het vormstaal buizen en 40.000 ton hoog - de boilerbuizen van de kwaliteitslegering.

 

De groep wordt ontwikkeld in kwaliteit, milieu, veiligheid en API beheersnetwerk. De algemene manager, elke hulpmanager, elke takdirecteur, elke afdelingsmanager is de eerste persoon verantwoordelijk voor de kwaliteit van elke band, milieu, veiligheid en API beheer, en indien elke dochteronderneming, elke tak, elke afdeling wijst de full-time (part-time) informatieverspreider en environement van de kwaliteitscontrole/saf toe ety personeel.

De groep bevordert algemene kwaliteitsbewaking en versterkt de controle van de productieprocedure om productkwaliteit onophoudelijk te verbeteren, en houdt oprechte aspiratie om samenwerking met de verschillende industrieën te realiseren door ondernemingsidee van Huacheng puisuit van dal aan te hangen en de samenwerking is gebaseerd op wederzijds voordeel“.

 

Contactgegevens
Jiangsu Huacheng Industry Pipe Making Corporation

Contactpersoon: Mr. Charlie Zhu / Export Department Manager

Tel.:86-512-58439035

Fax:86-512-58439033

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Bekijk meer over ons :   Fabrieksreis   Kwaliteitscontrole